8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияДимитър Ангелов: Успяха да лимитират нашите силни страни

Димитър Ангелов: Успяха да лимитират нашите силни страни

Не изпълнихме индивидуални задачи, коментира наставникът на Левски

Изиграхме слаб мач. Все пак играхме срещу Балкан, който се представи доста силно. Гостите успяха да лимитират нашите силни страни, проблемите ни бяха основно в нападение и затова се получи тази разлика„, коментира треньорът на Левски Димитър Ангелов след загубата от Балкан със 71:83 в мач от НБЛ.

„Имахме проблем в гардовата позиция, но те пък имаха проблеми с личните нарушения на високите хора. Това не може да бъде оправдание. Не можахме да се изправим през второто полувреме. Първото полувреме играхме добре и изпуснахме отворени стрелби, но през второто понижихме концентрацията в защита и направихме няколко грешки, които за мен са недопустими за нивото на Левски. Не изпълнихме индивидуални задачи“, каза още наставникът на „сините“.

Ние нямаме състав от 12 човека. Имаме няколко опитни играчи и млади момчета. При нас всеки един играч, който се представи слабо, е нормално да падне класата ни. Аз още в началото на сезона казах, че ние нямаме възможност да се борим с тези състави. Нямаме финансовите възможности и селекциите им. Опитваме се да правим невъзможното, да играем добре и да побеждаваме по-силни отбори от нас“, добави бившият национал.

„Имаме важни мачове следващата седмица. Насъбра ни се доста време без двубои и може би това оказа някакво влияние. През седмицата се представихме неубедително и в Балканската лига. Всеки отбор през сезона има върхове и спадове. Ние започнахме лошо, но после навлязохме в ритъм. Сега изиграхме един слаб мач, на всеки може да му се случи. Имаме важни срещи с Черноморец и ЦСКА, които са преки конкуренти, така че те са по-важни за нас, отколкото този с Балкан”, завърши Димитър Ангелов.

Балкан надстреля Левски в София

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани