12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияТити Папазов: Успяхме да неутрализираме еуфорията

Тити Папазов: Успяхме да неутрализираме еуфорията

Излизаме с победа от терен, на който всеки друг трудно ще побеждава, коментира треньорът на Левски Лукойл

Дойдох в Самоков със свито сърце. Бях приел съперника като фаворит, но запазихме самообладание. От Рилски спортист направиха много добра стратегия – да заложат на повече българи като Павлин, Алекс, Деян и Златин, който вече осма година е тук“, заяви треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов след успеха на неговия тим със 75:64 на старта в НБЛ. 

Отдавам обрата на опита на отбора, на моя и на щаба. Имаше момент, в който съперникът водеше с 10, а после ние – с 20, което е 30 точки разлика. Успяхме да се върнем и да неутрализираме тази еуфория. Решихме проблемите си на полувремето. Упреквам и себе си, и играчите, за последните шест минути, да играем бавно, за да запазим победата„, допълни наставникът на столичани, които си осигуриха победата след силна трета четвърт в Самоков.

„Имаме добър и опитен отбор. Излизаме със самочувствие, с победа от терен, на който всеки друг трудно ще побеждава. Пожелавам на всички баскетболисти да имат здрав сезон. Треньорите да показваме потенциала им и зрителите да могат да са на трибуните“, завърши Тити Папазов, чийто тим ще се изправи срещу Берое във 2 кръг в НБЛ.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани