15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияДимитър Ангелов: Напредваме с всеки един мач

Димитър Ангелов: Напредваме с всеки един мач

Времето работи за нас, коментира наставникът на Левски

Спартак беше малко по-агресивен в края на третата част, наложи се да направя промени от гледна точка на ротацията. Няма как да издържим на подобно темпо, те разполагат с по-дълъг състав. В момента, в който направихме смените, младите момчета направиха някои грешки, тъй като все още не са готови да играят на това ниво. Оттам се получи разлика от около 7-8 точки и така мачът приключи. Нашата идея беше да контролираме срещата и да не позволяваме на Спартак да има своите периоди, в които да избухва. Този отбор има способността да реализира много тройки. Смятам, че играхме доста добре за млад тим, който работи заедно от около месец. Съставът на Спартак е по-сработен, но ние стояхме добре в игрово отношение“, коментира треньорът на Левски Димитър Ангелов след загубата в Плевен с 65:77. 

Спартак спечели у дома срещу Левски

Алън Арнет води подготовка с нас още от нейното начало. Поради технически причини не успя да вземе участие в първия кръг срещу Рилски спортист, но стои много по-добре, защото е бил част от тренировъчния процес за по-дълъг период. Джон Флорвиъс тренира от 10 дни и ще му трябва време. Той има много качества, видяхте, че е много атлетичен и агресивен играч, така че времето работи за нас. Нашият президент не ни е притискал за резултати, дава ни свобода. Убеден съм, че ще играем добре„, смята бившият национал. 

„Участието ни в Балканската лига ще бъде плюс, тъй като в този турнир ще даваме шанс на по-младите играчи, които ще получават повече игрови минути. Ще балансираме, преценили сме плюсовете и минусите. Смятаме, че положителните неща са повече, понеже имаме млади играчи, които се нуждаят от игрово време„, добави наставникът на столичани. 

„В следващия кръг почиваме, но след това ни предстоят две тежки гостувания на Балкан и Черноморец. Ние напредваме с всеки един мач, така че ще играем по-добре. Наясно сме, че ще имаме и добри, и слаби срещи. Това е спортът, трудим се и се надяваме, че нещата ще се подобрят“, завърши Димитър Ангелов. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани