19.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияАлександър Янев: Нищо не се получаваше

Александър Янев: Нищо не се получаваше

Не бяхме с главите си, каза още капитанът на Берое

Ние също си мислехме, че ще имаме предимство, след като Ивица Радич не игра. Както се видя, нищо не се получаваше нито в нападение, нито в защита. Не бяхме с главите си, не знам каква е причината. По този начин да играе Берое не е било скоро. Може би Левски ни стовари здраво на земята и трябва помислим за нашата игра„, каза баскетболистът на Берое Александър Янев след загубата от Левски с 56:82.

Марио Литъл изведе Левски до победа в Стара Загора

„Левски игра добре и с енергия, това е израз на нашата слаба игра. Ние бяхме дошли просто да започне мачът, да свърши, да се изкъпем и да си ходим. Берое не може да играе по този начин, беше ме срам да играя по време на мача. Трябва да си направим изводите и да се стегнем, защото сезонът трябва да свърши, ако се представяме по този начин“, добави капитанът на старозагорци.

„Имаме още един мач от Балканската лига, след това ще играем с Черноморец. Има време, в което можем да се подготвим. Трябваше да подходим по-сериозно и с главите си. Ако продължаваме така, ще загубим от всеки„, допълни Александър Янев.

Чувствам се добре. Трябва да се подготвим за мачовете с националния отбор на Чехия. Имаме големи шансове, ако ги победим два пъти, мисля, че ще се класираме за следващата фаза в световните квалификации. Имаме шанс, трябва да дадем всичко от себе си и да продължим напред“, завърши крилото.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани