18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЗлатин Георгиев: Когато има повече двубои, нещата се получават по-добре

Златин Георгиев: Когато има повече двубои, нещата се получават по-добре

Играхме добре, през третата част направихме някои грешки и разликата се вдигна, каза още крилото на Левски

„Играхме добре, през третата част направихме някои грешки и разликата се вдигна. След това не успяхме да се върнем, но за първи път се намираме в пълен състав и ще играем по-добре в близко бъдеще. Алън Арнет и Джон Флорвиъс са добри момчета и баскетболисти, смятам, че ще ни помогнат в бъдеще, но трябват много тренировки. Без да тренираме и да играем целия отбор… Асен Великов беше контузен, след това и Николай Михайлов. Флорвиъс и Арнет не играха в първия кръг срещу Рилски спортист, заради проблеми с документите. След като се събрахме в пълен състав и ни предстои 10 дни пауза, ще бъдем по-добри в следващия мач, сподели баскетболистът на Левски Златин Георгиев след загубата от Спартак с 65:77 в мач от НБЛ.

Спартак спечели у дома срещу Левски

„Играхме добре в защита, така Спартак трябваше да вкарва трудни кошове. В тази зала се играе много трудно, публиката разбира от баскетбол. Те разполагат с дълга ротация, но ние се представихме добре. Пожелавам си да съм жив и здрав, както и да играя занапред. Ще помагам на отбора колкото мога“, допълва крилото на „сините“, който оформи дабъл-дабъл-дабъл – 11 точки и 14 борби. 

Предстои ни трудна среща с Балкан след един кръг. Смятам, че ако играем нашия си баскетбол, ще ги затрудним. Ако можем да вземем нещо срещу тях, това ще бъде супер. Участието ни в Балканската лига ще помогне за сработването на целия отбор. Когато има повече мачове, нещата се получават по-добре в даден тим. Дано това участие ни помогне, ще ни бъде трудно от гледна точка на дългите пътувания, но ще се справим с това“, добави Златин Георгиев. 
 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани