14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаДимитър Ангелов: Играем добре в определени периоди

Димитър Ангелов: Играем добре в определени периоди

Използвам Балканската лига, за да дам шанс на по-младите баскетболисти и да трупат опит, заяви треньорът на Левски

Треньорът на Левски Димитър Ангелов заяви, че е дал повече шанс за изява на младите състезатели в двубоя с Апоел Беер Шева в Балканската лига, за да трупат опит и да напредват. „Сините“ загубиха с 66:86 в София.

Започнахме тежко, а след това успяхме да се върнем малко в мача. Факт е, че не можем да се противопоставим на по-добрите отбори в лигата. Нямаме качеството да играем равностойно„, коментира за Димитър Ангелов.

Играем добре в определени периоди, а в по-голямата част изоставаме, но използвам Балканската лига, за да дам шанс на по-младите баскетболисти и да трупат опит. Имат потенциал, но все още са зелени и затова им давам повече шанс да напредват. В началото бях много недоволен, но се отпуснаха и през второто полувреме играха доста добре„, добави още наставникът на „сините“.

По повод отсъствието на Асен Великов, който не игра в срещата, Димитър Ангелов обясни:

„Асен Великов има лека контузия в прасеца и предпочетохме да го запазим. Предстоят ни доста важни мачове в шампионата и не искаме да рискуваме с него.“

Левски с поражение от израелци в Балканската лига (видео)

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани