8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Избързахме точно в последните минути

Любо Минчев: Избързахме точно в последните минути

Ние сме много неопитни, каза още наставникът на Берое

Берое допусна първа загуба в НБЛ през 2020/2021, след като изпусна Левски Лукойл със 77:79 у дома в дербито на 2 кръг. Наставникът на старозагорци Любо Минчев отдаде грешките на своя отбор на липсата на опит. 

Не много добър мач и за двата отбора, след като имаме по 20 грешки. Не мога да кажа, че качеството бе много добро. Очевидно Левски Лукойл не e в най-доброто си състояние, а ние сме много неопитни. Това нещо си пролича в последните 2-3 минути. Избързахме точно в тези моменти“, коментира Любо Минчев.

Ето и как видя сблъсъка между двата отбора баскетболистът на Берое Николай Стоянов: 

„Интересен за гледане мач. Много здрав сблъсък. Имахме своите големи шансове. Водихме с нелоша преднина, но я загубихме и се стигна до последното нападение. Трябва да отбележим, че допуснахме грешки, които, ако в бъдеще оправим, ще имаме успехи. Надявам се, че развоят на тази среща ще ни послужи за урок. Показахме, че всички бяхме готови за битка. Дано в следващия двубой да се поздравим с успеха.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани