18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаЕлиминация от Шампионската лига за Дий Бост, Дейвид Кравиш и Галатасарай (видео)

Елиминация от Шампионската лига за Дий Бост, Дейвид Кравиш и Галатасарай (видео)

Сред реферите за срещата бе Мартин Хорозов

Дий Бост, Дейвид Кравиш и Галатасарай загубиха шансове за участие в следващия етап на Шампионската лига. Отборът на двамата национали претърпя поражение от френския Дижон с 69:80 като гост в мач от група I на Топ 16 в турнира.

Дий Бост бе близо до дабъл-дабъл за Галатасарай, след като се отчете с 9 точки и 9 асистенции. Освен това, гардът остави на сметката си 5 борби и 1 открадната топка за 33 минути. При стрелбата си американецът с български паспорт бе 3/4 от средно разстояние и 3/3 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Дейвид Кравиш се включи от пейката за турския тим и реализира 3 точки плюс 3 борби и 1 асистенция за 14 минути. При стрелбата си центърът бе 1/6 за две точки и 1/1 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От техните съотборници Морис Ндур вкара 24 точки в добавка към 7 борби.

Дейвид Холстън бе най-добър за Дижон с 23 точки.

Българско присъствие имаше и в съдийската тройка. Сред реферите за срещата бе Мартин Хорозов.

Галатасарай е с баланс от 1-4 и остава на дъното в своята група. На 23 март Дий Бост, Дейвид Кравиш и компания ще изиграят последния си мач в ШЛ за този сезон, срещу Лудвигсбург. 

СТАТИСТИКА ОТ ДИЖОН – ГАЛАТАСАРАЙ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани