16.8 C
София
вторник, май 7, 2024
НачалоНБАДжейсън Тейтъм наказа Бруклин с 41 точки (видео)

Джейсън Тейтъм наказа Бруклин с 41 точки (видео)

Бостън с шест поред при визитите си в "Барклис сентър"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън постигна шести пореден успех при визитите си в Бруклин. В „Барклис сентър“ „келтите“ се наложиха над Нетс със 118:110 и вече имат баланс от 42-12 на върха в Източната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Джейсън Тейтъм записа 25-тия си мач с 40 и повече точки в редовния сезон за Бостън, след като приключи с 41, 14 борби и 5 асистенции. При стрелбата си от игра крилото бе 14/26, както и 8/8 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите колеги Джейлън Браун се разписа с 19 точки, а по 16 добавиха Дерик Уайт и Ал Хорфърд, като вторият овладя и 6 борби.

Микал Бриджис бе най-резултатен за Бруклин с 27 точки. Кам Томас вкара 26. Лони Уокър остана с 15 точки.

КЛЮЧЪТ: 4 минути преди края на третия период гостите водеха с 23 точки, но Бруклин не се отказа и се доближи до 93:99 в последната част. Тогава Джейсън Тейтъм и Джейлън Браун направиха серия от 7-0 в полза на Бостън, който дръпна със 109:95 и оттам връщане нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Двата тима ще се срещнат отново утре (15 февруари). За тях това ще бъде последен двубой преди паузата за Мача на звездите в НБА.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани