17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАДжейсън Тейтъм: Малко хора вярваха, че ще стигнем до финала

Джейсън Тейтъм: Малко хора вярваха, че ще стигнем до финала

Аз и Джейлън сме играчи, които искат да спечелят на всяка цена, признава крилото на Бостън

Финалната серия в НБА ще започне утре сутрин. В петък от 4.00 ч. българско време Бостън ще се изправи срещу Голдън Стейт в първия мач от битката за титлата в най-силното първенство в света.

Пред медиите отвъд океана една от звездите на Селтикс Джейсън Тейтъм говори за отношенията си с Джейлън Браун. Според него, двамата са станали по-близки в последните месеци.

„Аз и Джейлън сме играчи, които искат да спечелят на всяка цена. И двамата искахме да уредим нещата, това ни помогна да се сближим. Дори не е необходимо да доказваме на хората, че грешат. За да докажем, че можем да победим, ние сме в състояние да създадем подходящи условия за това„, казва Джейсън Тейтъм

Не беше лесно. Имаше моменти, когато бяхме на 11-то място в конференцията. Сигурен съм, че много малко хора вярваха, че в крайна сметка ще стигнем до финалната серия. Но между нас двамата и целия отбор винаги е имало вяра, че сме в състояние да се справим с всичко това“, допълва крилото на Бостън.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани