7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоНБАДжеймс Хардън отказал $50 млн. на сезон от Хюстън

Джеймс Хардън отказал $50 млн. на сезон от Хюстън

Брадата държи на желанието си да бъде трейднат

Хюстън не се отказва и ще опита да задържи Джеймс Хардън в редиците си. За тази цел обаче “ракетите” ще трябва да се постараят доста, тъй като Брадата вече изяви желание да бъде трейднат.

Според ESPN, MVP в НБА през 2018 г. отказал предложение на Рокетс за две години на стойност $103 млн. То е трябвало да влезе в сила след изтичане на настоящия му договор през 2023 г. Това щеше да превърне Джеймс Хардън в първия играч в лигата с годишна заплата от поне $50 млн.

Джеймс Хардън иска да напусне Хюстън

Според информацията, Хюстън и Бруклин са обсъдили възможен трейд на гарда, но все още няма яснота дали ще има сделка. Самият Хардън иска да продължи при “мрежите”, където може да се събере с бившия си съотборник в Оклахома Кевин Дюрант и с Кайри Ървинг.

Рокетс обаче все още не са изгубили надежда да задържат Джеймс Хардън, който не е доволен от решенията на ръководството на клуба в последно време.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани