20.8 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоНБАДенвър си свърши работата срещу Минесота на старта на плейофите в НБА...

Денвър си свърши работата срещу Минесота на старта на плейофите в НБА (видео)

Нъгетс лимитираха съперника до 80 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър направи първа успешна крачка в плейофите на НБА. На свой терен Нъгетс надиграха Минесота със 109:80 и излязоха напред с 1-0 победи в серията от първия кръг на елиминациите на Запад.

НАЙ-ДОБРИ: Джамал Мъри се отчете с 24 точки, 8 борби и 8 асистенции за Денвър. Майкъл Портър Джуниър добави 18 и 11 борби. Кентавиъс Колдуел-Поуп финишира с 15 точки.

Антъни Едуардс бе най-добър за Минесота с 18 точки. Джейлън Ноуъл вкара 12. Карл-Антъни Таунс и Кайл Андерсън останаха с по 11 точки, като първият овладя и 10 борби за дабъл-дабъл.

КЛЮЧЪТ: Домакините доминираха под двата ринга, след като овладяха общо 54 срещу 38 борби за Минесота. Освен това, Нъгетс бяха по-точни в стрелбата от тройката – 16/39 срещу 11/36 за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири успеха от седем двубоя. Вторият мач между Денвър и Минесота ще бъде 20 април.

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – МИНЕСОТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани