5.6 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАДенвър се справи със 7 от Филаделфия (видео)

Денвър се справи със 7 от Филаделфия (видео)

Трета победа за Нъгетс в последните им четири мача в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър спечели за трети път в последните си четири двубоя в НБА. Нъгетс се справиха с орeделия състав на Филаделфия със 115:103 у дома.

И ОЩЕ: Сиксърс разполагат с едва седем здрави баскетболисти, макар че в групата им бе включен и контузеният Майк Скот. Тимът не може да разчита на Джоел Ембийд и Бен Симънс заради травми, както и на Сет Къри и Тобайъс Харис заради здравните протоколи около коронавируса.

НАЙ-ДОБРИ: Гари Харис се отчете с 21 точки за Денвър. Никола Йокич добави 15, 9 борби и 12 асистенции. Джамал Мъри и Уил Бартън вкараха по 12 точки.

В първия си мач като титуляр за Филаделфия новобранецът Тайрис Макси наниза 39 точки, допълнени от 7 борби и 6 асистенции. Айзая Джо остана с 13.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Трудните изпитания за Филаделфия продължават на 11 януари, когато ще гостува на Атланта. В същия ден Денвър ще играе с Ню Йорк.

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани