13.9 C
София
четвъртък, май 9, 2024
НачалоНБАДенвър отмъкна победата от Портланд след тройка на Джамал Мъри в края...

Денвър отмъкна победата от Портланд след тройка на Джамал Мъри в края (видео)

Нъгетс спряха серия от три поредни загуби в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър измъкна драматична победа при визитата си на Портланд със 121:120. По този начин Нъгетс спряха серията си от три поредни поражения в НБА и вече са с баланс от 15-10.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Йокич остана на крачка от трипъл-дабъл за Денвър – 33 точки, 10 борби и 9 асистенции. Джамал Мъри добави 21 и 8 асистенции. Арън Гордън финишира с 20 точки и 5 борби.

Деймиън Лилард бе над всички за Портланд с 40 точки, включително 9 тройки, плюс 12 асистенции. Юсуф Нуркич остави срещу името си 21 и 9 борби. Джеръми Грант се прибра в съблекалнята с 18 точки.

КЛЮЧЪТ: Драмата бе пълна до самия край. 9.3 секунди преди сирената Деймиън Лилард бе точен зад дъгата, за да изведе домакините напред със 120:118, но Денвър отговори подобаващо. Джамал Мъри се превърна в герой за Нъгетс, след като не трепна от същата позиция 0.9 секунди преди края, с което прати успеха в актива на отбора си.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 11 декември Денвър ще играе срещу Юта, а Портланд ще има за съперник Минесота.

СТАТИСТИКА ОТ ПОРТЛАНД – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани