11.2 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАДенвър излезе начело на Запад (видео)

Денвър излезе начело на Запад (видео)

Нъгетс наложиха волята си над Клипърс за 5 поред в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър излезе еднолично начело в Западната конференция на НБА. Това се случи, след като отборът на Майк Малоун се наложи над Лос Анджелис Клипърс със 115:103 като гост и вече има баланс от 29-13.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Йокич не игра за Денвър. В негово отсъствие Джамал Мъри се разписа с 24 точки и 8 борби. Майкъл Портър Джуниър го последва с 22. Арън Гордън се отчете със 17 точки, 5 борби и 5 асистенции.

Пол Джордж не бе по екип, заради травма в коляното. От неговите колеги Кауай Ленърд бе най-резултатен за Клипърс с 24 точки и 8 борби. Норман Пауъл приключи с 18. С по 16 останаха Маркъс Морис и Джон Уол, като вторият овладя и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Нъгетс дръпнаха в последната четвърт, в която направиха аванса си двуцифрен за 104:92 след серия от 9-0, дело на Арън Гордън и Брус Браун. До финалната сирена домакините нямаха отговор, а съперникът им спечели за пети пореден път.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 16 януари Денвър ще играе срещу Орландо, докато Клипърс ще имат за съперник Хюстън.

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани