9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБААлександър Везенков и Сакраменто съсипаха Бруклин (видео)

Александър Везенков и Сакраменто съсипаха Бруклин (видео)

Българинът игра 3 минути срещу "мрежите"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Александър Везенков и Сакраменто се върнаха на осмото място в Западната конференция на НБА. Българинът и отборът му минаха през Бруклин със 107:77 като гости и вече имат баланс от 45-33 през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: 206-сантиметровият баскетболист получи 3 минути в игра за Кингс, но не успя да се разпише.

От неговите колеги ДиАрън Фокс се отчете с 20 точки и 5 борби. Кийгън Мъри добави 19. Домантас Сабонис остана на крачка от трипъл-дабъл – 18 точки, 20 борби и 9 асистенции.

Кам Томас бе най-резултатен за Бруклин с 21 точки. Трендън Уотфорд финишира с 16 и 7 борби. Джейлън Уилсън остана с 11 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите бяха по-точни в стрелбата от игра – 42.6% срещу 34.9% за Нетс. Освен това, Кингс направиха повече асистенции – 31 срещу 17 завършващи подавания за „мрежите“.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач на Сакраменто на Александър Везенков ще бъде на 10 април от 3.00 ч. българско време. Тогава „кралете“ ще излязат срещу Оклахома.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – САКРАМЕНТО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани