13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияДевети успех за Берое в Първата четворка при жените (видео)

Девети успех за Берое в Първата четворка при жените (видео)

Старозагорки се наложиха над Рилски спортист у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое записа девета победа в Първата четворка при жените. На свой терен старозагорки спечелиха срещу Рилски спортист с 85:64 в мач от 11 кръг във втория етап на първенството при дамите. Селекцията на Жаклин Златанова има в актива си и 2 загуби на върха в класирането, докато самоковки са трети с баланс от 6-5.

НАЙ-ДОБРИ: Николина Зубац остави на сметката на Берое 37 точки плюс 12 борби. Николет Гилдей добави 18, 8 борби и 5 асистенции. Жаклин Златанова се отчете с 12 точки, 5 борби и 7 асистенции.

Ивана Бонева бе най-резултатна за Рилски спортист с 21 точки. С по 10 останаха Деница Манолова (11 борби) и Виолета Григорова (9 борби).

КЛЮЧЪТ: Домакините бяха по-точни в стрелбата от игра – 40.7% срещу 27.2% за Рилски. Освен това, Берое направи и повече асистенции – 26 срещу 16 завършващи подавания за самоковки.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 6 април Берое ще има двубой срещу Монтана 2003, докато два дни по-рано Рилски спортист ще има визита на Локомотив София.

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – РИЛСКИ СПОРТИСТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани