11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияДвама си поделят званието Най-добър шести играч на BBALL.BG за 28 кръг...

Двама си поделят званието Най-добър шести играч на BBALL.BG за 28 кръг в НБЛ

Станимир Маринов и Андон Вачев сред най-добрите за своите отбори

Двама баскетболисти си поделят званието Най-добър шести играч на BBALL.BG за 28 кръг в НБЛ. Това са Станимир Маринов (Спартак Плевен) и Андон Вачев (Ямбол), като и двамата достигнаха до КПД 19 в срещите на своите отбори.

Станимир Маринов бе сред реализаторите при драматичния успех на своя Спартак Плевен над Черно море Тича с 90:86 след продължение. Гардът отбеляза 14 точки във Варна, допълнени от 6 борби, 6 асистенции и 1 открадната топка за 31 минути на паркета. При стрелбата си 191-сантиметровият играч бе 2/5 от средно разстояние, 2/7 от тройката и 4/6 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Андон Вачев се включи силно от пейката за Ямбол при победата на своя отбор в Стара Загора със 104:91. Центърът се отчете с 12 точки, 6 борби, 1 асистенция и 1 открадната топка за 26 минути на паркета. 205-сантиметровият баскетболист бе безгрешен – 5/5 за две точки и 2/2 от фаул линията.

Снимки: НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани