11.8 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияДарин Иванов: Хубава победа за нашия отбор

Дарин Иванов: Хубава победа за нашия отбор

Понякога се получава така, че без основни играчи отборът се мотивира и играе по-добре, допълва гардът на Берое

Хубава победа за нашия отбор. Бяхме без Ти Ке Идоджи, който е един от основните ни центрове. Бяхме и без Корнелиъс Хъдсън. Може би това ни мотивира, понякога се получава така, че без основни играчи отборът се мотивира и играе по-добре. Дойдохме тук, за да победим. Никой не си е мислил, че ще дойдем да загубим. Радвам се, че победихме един от добрите отбори в лигата, с доста голям бюджет. Връщаме се сега, ще се порадваме малко, но ни чака и мач в Балканската лига с Левски в сряда. Продължаваме да тренираме„, сподели баскетболистът на Берое Дарин Иванов след успеха в Плевен с 97:81 в мач от НБЛ.

В мача с Ямбол необмиснимо за мен влязохме по-отпуснати и като че ли подценихме двубоя, те ни наказаха. Бяхме позапразнили малко повече и това ни се отрази, но се вдигнахме. Потренирахме малко и нещата си дойдоха на мястото, каза още гардът, който се разписа с 15 точки в срещата от 14 кръг в родния шампионат.

„Очаквам победа в Стара Загора срещу Левски в сряда, ще се подготвим за това. Мачовете през няколко колкото помагат, толкова и пречат. Понякога те вкарва в по-добър ритъм, понякога си доста изморен. Това ние сме си го избрали. Не можем да се оправдаваме. Трябва да вземем и мача с Шумен, който също ни е важен„, добави Дарин Иванов.

Берое спечели в Плевен (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани