10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаВезенков: Трябва да обуздаем енергията на ЦСКА Москва

Везенков: Трябва да обуздаем енергията на ЦСКА Москва

Искаме да покажем по-добро лице, заяви крилото на Олимпиакос

Александър Везенков и съотборниците му от Олимпиакос продължават битката за място в плейофите на Евролигата. Утре (25 февруари) от 21.00 ч. българинът и тимът му ще се изправят срещу ЦСКА Москва в Двореца на мира и дружбата в Пирея.

Ние се намираме в трудно положение. Трябва да сме концентрирани, да не правим същите грешки и да обърнем внимание на ритъма и борбите. Трябва да обуздаем енергията на ЦСКА Москва. Ключът ще бъдат отборната и индивидуалната игра в защита, както и да лимитираме силните страни на съперника”, заяви Александър Везенков пред медиите в Гърция.

Няма индивидуална мотивация, само отборна. Искаме да покажем по-добро лице и да победим. Надяваме се победата да промени малко нещата. Ние ще опитаме да дадем най-доброто от себе си, за да спечелим”, казва още крилото на Олимпиакос.

Гръцкият гранд има в актива си 11 успеха и 14 поражения, като заема 13-то място в класирането на Евролигата, докато ЦСКА Москва е втори с баланс от 16-8.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани