13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияДаниел Клечков: Това ни е най-силният мач в нападение

Даниел Клечков: Това ни е най-силният мач в нападение

Отново губим борбата и допускаме повече грешки от противника, коментира наставникът на Черно море Тича

„Това ни е най-силният мач в нападение, който сме правили от началото на сезона. Нямаме мач с 55% от тройката, това направи срещата равна и интересна. Отново губим борбата и допускаме повече грешки от противника. Поздравявам момчетата, защото се стараха и вярваха в победата. Те трябва да играят по този начин. Определено когато вкарваш, нещата изглеждат по този начин, когато имаш нисък процент става много трудно, за да можеш да се доближиш. Ние знаехме, че ще е трудно от самото начало“, коментира наставникът на Черно море Тича Даниел Клечков след загубата от Академик с 85:89.

Имахме желание да влезем в плейофите, но е изключително трудно с млади и неопитни. Този път ни липсваше и най-опитния състезател. Бих казал, че това е един добър опит, добра година и всеки да си направи самооценка и равносметка. Мисля, че е полезно и занапред ще става все по-добре“, допълни треньорът на варненци.

Академик пребори Черно море Тича у дома (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани