20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаДалечен снаряд на Пънтър срази Реал Мадрид в плейофите на Евролигата (видео)

Далечен снаряд на Пънтър срази Реал Мадрид в плейофите на Евролигата (видео)

Партизан се довери на капитана си за победния шут в срещата и не сбърка

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Партизан влезе в режим за плейофи в Евролигата още на старта. Тимът на легендата Желко Обрадович удари Реал Мадрид с 89:87 като гост и поведе с 1-0 победи в серията от елиминациите в турнира на богатите.

НАЙ-ДОБРИ: Героят за Партизан се казва Кевин Пънтър! Капитанът на сръбския гранд се отличи с хладнокръвие и 0.4 секунди преди края подпечата успеха на своя тим с тройка, оформила 89:87. Освен това, гардът застана начело на колоната с реализаторите за „черно-белите“ с общо 26 точки и 6 асистенции.

От неговите съотборници Зак Лидей отбеляза 13 точки, а с по 11 финишираха Ален Смайлагич, Матиас Лесор и Данте Екзъм.

Габриел Дек бе най-резултатен за Реал Мадрид с 24 точки и 8 борби. Гершон Ябуселе се разписа с 14. Еди Таварес остана с 12 точки и 5 борби.

И ОЩЕ: Мадридчани, които бяха 7/22 зад дъгата в този двубой, играха в голяма част от второто полувреме без Еди Таварес, който получи контузия в коляното. Центърът се задържа на паркета 22 минути.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Играе се до три успеха от пет срещи. Вторият двубой между Реал Мадрид и Партизан ще бъде на 27 април, отново на испанска земя.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – ПАРТИЗАН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани