6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаДабъл-дабъл за Коди Милър-Макинтайър в Евролигата (видео)

Дабъл-дабъл за Коди Милър-Макинтайър в Евролигата (видео)

Баскония надигра АЛБА Берлин у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Коди Милър-Макинтайър и Баскония спечелиха за трети път в последния си пет мача в Евролигата. Отборът на гарда надигра АЛБА Берлин с 88:71 у дома в среща от 28 кръг в турнира на богатите.

И ОЩЕ: Испанският тим е с баланс от 15-13 и се намира на осмо място в класирането на най-силната клубна надпревара на Стария континент. Немският състав е последен и има в актива си 5 победи и 23 загуби.

НАЙ-ДОБРИ: Коди Милър-Макинтайър се представи силно за Баскония и оформи дабъл-дабъл – 14 точки и 10 асистенции плюс 4 борби и 3 откраднати топки за 31 минути на паркета. При стрелбата си националът бе 5/6 за две точки, 1/1 от тройката и 1/1 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Чима Монеке бе най-резултатен за победителите с 16 точки. Ваня Маринкович добави 15.

Жан Марк Кумадже и Мат Томас бяха най-добри за АЛБА Берлин с по 12 точки. Елиас Рапик остана с 11.

КЛЮЧЪТ: Домакините демонстрираха по-добра успеваемост в стрелбата от средно разстояние – 77.1% срещу 47.5% за АЛБА Берлин. Освен това, селекцията от Витория имаше повече борби в защита – 26 срещу 21 за гостите.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 14 март Коди Милър-Макинтайър и Баскония ще играят срещу Армани Милано, докато същия ден АЛБА Берлин ще спори с Монако. 

СТАТИСТИКА ОТ БАСКОНИЯ – АЛБА БЕРЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани