18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияГеорги Младенов: Неприятно бе това, че някои хора излизат навън и почват...

Георги Младенов: Неприятно бе това, че някои хора излизат навън и почват да ме нападат

Да викат "Боклук" както на мен, така и на сина ми, признава наставникът на Миньор 2015 след визитата в Ботевград

„Добри са мачовете, които се печелят. Искам да поздравя отбора на Балкан и да му пожелая успех следващата седмица, когато имат много важен мач във ФИБА Къп. Опитваме се да градим отбор – мач след мач, ден след ден, но още не можем да се сработим като хората, правим наивни грешки. Обичам всички момчета в отбора, но трябва да се научат да понасят и критиките, онези играчи, които са виновни за нещо. Но най-много сме виновни ние, треньорите, това е ясно. Иначе добър мач за нас. Но не трябва да правим поредица от грешки, след които да получаваме лесни кошове, след които разликата от 5 точки стана отново 12″, коментира наставникът на Миньор 2015 Георги Младенов след загубата от шампионите със 74:86 в мач от НБЛ.

Кога ще можем да домакинстваме в Перник?! Добър въпрос, само че не е към мен. Да се надяваме, че ще стане скоро, преди или след Нова година, защото се губят и зрители, и финанси. Нямам съмнение в това че с помощта на кмета и на общината ще бъде свършено всичко, което са обещали“, добави треньорът на перничани.

„Благодаря на онази част – по-голямата от публиката, която ме поздрави преди мача. Знаете, аз имам тук специални чувства, бях три години и изведох отбора до сребърните медали. Неприятно обаче бе това, че някои хора излизат навън и почват да ме нападат мен и да викат „Боклук“ както на мен, така и на сина ми. И шефът на охраната да седи и да наблюдава безучастно. Това няма да го спестя, колкото и да ме боли за ботевградската публика. Защото аз съм дал нещо на този клуб. Тази публика, която ме аплодира, идва един и почва да ме обижда. Не мога да го приема„, казва още Георги Младенов.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани