13.2 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияПетър Златанович: Изключително съм доволен

Петър Златанович: Изключително съм доволен

Основното в този мач бе всички играчи да влязат на терена, заяви треньорът на Балкан

„Основното в този мач бе всички играчи да влязат на терена, но не само да имат минути като игра, но и да имат определена роля. Да влязат младите, не само да стоят отстрани и да гледат, а да се включат активно в мача. И мисля, че се справиха добре. Изключително съм доволен. Това много означава за самите тях, повече ще се раздават на тренировка, за да имат по-голяма роля и да се намалят амплитудите в играта„, заяви треньорът на Балкан Петър Златанович след успеха над Миньор 2015 с 86:74 в мач от НБЛ.

На нас ни трябва победа, а не тя да бъде с 20, 30 или 40 точки. Да, в група А на ФИБА Къп ситуацията се завърза, но от друга страна всичко е в наши ръце. Трябва да победим АЛБА, за да се класираме веднага. Именно това е моментът да призова хората да ни подкрепят мощно в сряда, защото тази среща е най-важна от началото на сезона на този етап“, добави наставникът на „зелените“, които са с баланс от 5-1 и са втори в класирането на родния елит.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани