13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНационални отбориГеорги Младенов: Имаме огромни шансове този отбор да спечели промоция в Дивизия...

Георги Младенов: Имаме огромни шансове този отбор да спечели промоция в Дивизия А

Имаме много добро поколение, смята селекционерът на младежкия национален отбор

Селекционерът на младежкия ни национален отбор Георги Младенов e на мнение, че отборът има огромни шансове да спечели промоция в Дивизия А през това лято. През юли 20-годишните национали ще играят на европейското, Дивизия Б в Грузия.

Имал съм разговори с Росен Барчовски за присъединяването на Емил Стоилов и Константин Костадинов, които също за повикани в младежкия национален отбор. Емил Стоилов има още мачове в Испания, отборът му се класира за полуфиналите там. Както знаете, те са част и от селекцията на мъжкия национален тим за световните квалификации в началото на юли. Мъжкият отбор е с приоритет, още повече му предстои европейско първенство. Но младежкият национален тим също е много важен. Имаме много добро поколение и ако сме в пълен състав, смятам, че имаме огромни шансове този отбор да спечели промоция в Дивизия А, коментира селекционерът на младежите Георги Младенов.

Нов помощник за Георги Младенов в националния отбор за 20-годишни

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани