7.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Радвам се, че всички са здрави

Людмил Хаджисотиров: Радвам се, че всички са здрави

Постигнахме това, за което дойдохме, допълни наставникът на Рилски

„Поздравявам Берое, че се бори въпреки че беше само с български състезатели в трудна ситуация. Ние постигнахме това, за което дойдохме. Радвам се, че всички са здрави и може да се готвим спокойно за следващия много важен мач, който имаме в понеделник срещу Балкан“, заяви наставникът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха над Берое със 125:76 в Стара Загора.

Рилски спортист мина с лекота в Стара Загора (видео)

Ето и какво каза за срещата гардът на Рилски спортист Деян Карамфилов, който направи 11 асистенции в Стара Загора:

Подходихме доста сериозно за мача, въпреки че знаехме за липсващите играчи в Берое. Имаше моменти, в които не бяхме максимално концентрирани в защита и позволихме лесни кошове 1 на 1, но в крайна сметка натрупахме комфортна преднина и треньорът имаше възможност да използва по-младите момчета в края. Те имат нужда да трупат опит и игрово време в НБЛ, заради труда, който полагат в тренировките. Аз имам сантимент към всички в Берое. Поздравям отбора им за себераздаването. Знам, че те се борят и ще успеят да си решат проблемите.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани