7 C
София
събота, май 11, 2024
НачалоБългарияГеорги Давидов поема Черно море Тича

Георги Давидов поема Черно море Тича

Бившият национал застава начело на участника в Първата шестица на НБЛ

Георги Давидов се завръща в българския баскетбол. Бившият национал ще застане начело на участника в Първата шестица на НБЛ Черно море Тича, обявиха от агенцията му в социалните мрежи.

От началото на годината Георги Давидов работи в Германия, като наставник на Виха Пантерс в лига ПРО Б. Преди това в продължение на година и половина той е част от щаба на Росен Барчовски в ЦСКА. С „червените“ той има сребро в турнира за Купата на България и до бронз в мъжкия ни елит от миналия сезон.

Бивш треньор на Академик София. В кариерата си работи още с треньори като Марин Докузовски и Шарон Друкер в Лукойл Академик.

Освен това, в последните години Георги Давидов е част и от щаба на националния ни отбор, като помага на селекционера на България Росен Барчовски и по време на европейското първенство през 2022 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

  1. […] Георги Давидов е новият треньор на Черно море Тича. Той поема тима от морската ни столица, който се намира на шесто място в класирането на НБЛ с баланс от 11-17. […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани