10.5 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияКирил Болшаков: На мен много ми харесва и аз обичам Варна

Кирил Болшаков: На мен много ми харесва и аз обичам Варна

Отборът е млад, този сезон натрупа много полезен опит, убеден е треньорът на Черно море Тича

Няма какво нещо особено да говорим за срещата. Берое спечели убедително и заслужено. За нас завърши тежък сезон. От началото до самия му край отборът беше преследван от множество контузии. Пожелавам на всички момчета да се възстановят възможно най-бързо и възможно най-добре„, заяви треньорът на Черно море Тича Кирил Болшаков след загубата от Берое със 75:104 в мач от последния 33 кръг на редовния сезон в НБЛ. 

Отборът е млад. Този сезон натрупа много полезен опит. Направихме хубави игри, особено у дома. Този път не, но изиграхме много мачове с добра енергия и по мое мнение заслужаваме 12 -13 победи. Особено във Варна, загубихме няколко срещи с минимален резултат, в които не ни достигна опит. Момчетата ще израстват, защото те полагат много усилия по време на тренировките. Огромни благодарности към тях! Голяма благорност за привържениците на отбора, които топло ни подкрепяха навсякъде! Предполагам скоро ще обсъдим бъдещето с президента на клуба. На мен много ми харесва и аз обичам Варна„, добави наставникът на „моряците“, чийто тим финишира с баланс от 6-24 през 2022/2023. 

„Очакват ни много интересни плейофи, като съдя по това как премина турнира за Купата на България. Ще следим с интерес. Първенството беше много равностойно и си заслужава достоен завършек. Нака да победи най-добрият отбор„, завърши Кирил Болшаков. 

Eто и какво сподели след срещата баскетболистът на Черно море Тича Костадин Лазаров:

„Не беше добър завършек на сезона за нас, не изиграхме най-добрия си мач. Допуснахме много грешки, вкараха ни много контраатаки. Реално само в началото бяхме в мача, след което ни надбориха, надвкараха и в крайна сметка това е резултатът.“

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани