8.3 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияГеорги Боянов и Виктор Гергов зарадваха деца на баскетболен празник в София

Георги Боянов и Виктор Гергов зарадваха деца на баскетболен празник в София

Двамата баскетболисти на ЦСКА се включиха в турнир по стрийтбол

Баскетболен празник организира столичният район „Искър“ с подкрепата на ЦСКА. 12 отбора в две възрастови групи участваха в турнир по стрийтбол, който се проведе на спортен комплекс на улица „Тирана“ в ж.к. „Дружба“. Всички деца до 12-годишна възраст станаха част от тренировка със състезателите на ЦСКА и националния отбор Георги Боянов и Виктор Гергов.

Във възрастовата група до 19 години спечели отборът на ЦСКА в състав Мартин Георгиев, Стефан Михайлов и Иван Добрев. Много оспорвана бе битката при 15 годишните, където „Паляците“ в състав Деян Стоянов, Константин Беров и Владимир Георгиев изковаха две инфарктни победи с по една точка разлика и заслужено спечелиха турнира.

Кметът на район „Искър“ Ивайло Цеков откри състезанието и награди победителите в по-горната възрастова група. Той се ангажира районът да бъде домакин на повече баскетболни инициативи.

По време на откриването присъства и председателя на УС на ЦСКА Роберт Гергов. Той подчерта, че залата на „армейците“ се намира в непосредствена близост до квартал „Дружба“, който е една от „най-червените“ части на София.

За това се надява повече хора от района да подкрепят мъжкия отбор на ЦСКА по време на сезона НБЛ.

ПрезGoogle
ИзточникCSKA-basket.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани