10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългари в чужбинаВ Европа за Везенков: Той просто излъчва енергия

В Европа за Везенков: Той просто излъчва енергия

Eurohoops.net постави българина под №39 сред играчите от Евролигата

До началото на новия сезон в Евролигата остава точно една седмица. По този повод от сайта Eurohoops.net направиха своя прочит на 100-те най-добри играчи на Стария континент, които ще се изявяват в надпреварата през 2021/2022.

Александър Везенков попадна под №39 в класацията на Eurohoops сред топ баскетболистите в турнира на богатите. Описанието на българина започва с „укрепване„.

Ето какво пишат още за национала от авторитетния сайт: 

Инерцията на играча преди новия сезон е най-добрият фактор, който го класира в Топ 100, но не е единственият. Александър Везенков просто излъчва енергия след силния край на 2020/2021 и с наближаването на новия сезон в Евролигата. Крилото ще поеме щафетата от Йоргос Принтезис на позиция 4 и ще бъде едно от основните оръжия на „червено-белите“, предоставяйки основна заплаха от всеки пост на паркета.

Новият сезон в Евролигата за Александър Везенков и Олимпиакос ще стартира на 1 октомври от 20.00 ч. с домакинство на Баскония.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани