11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНационални отбориВторо място за Левски във финалния турнир на Балканската лига по баскетбол...

Второ място за Левски във финалния турнир на Балканската лига по баскетбол на колички

„Сините“ записаха две победи и една загуба в София

Левски завърши втори във финалния турнир на Балканската лига по баскетбол на колички. „Сините“, които практически събраха почти целия национален отбор за турнира, записаха две победи и загуба в зала „Триадица“. Надпреварата бе и първа фаза от подготовката на представителния ни тим за Европейското първенство в Дивизия Ц в Сараево през септември.

Единствената загуба в уикенда за българите бе от Парамонт с 44:75. В мача Персиян Еленков завърши с 22 точки и 9 борби. 11 борби, 6 асистенции и 8 точки добави Георги Иванов.

Левски постигна победа над Биелина с 43:33 след дабъл-дабъл от 16 точки и борби на Георги Иванов, както и 11 точки и 10 борби на Персиян Еленков.

В последния мач на „сините“ тимът, воден от Антонио Коляндро и Денислав Иванов, разгроми Наис от Ниш с 63:38. Отново Георги Иванов бе най-резултатен с 22 точки. 18 добави Персиян Еленков. Антон Фиков се включи с 12 точки, а 10 борби и 6 точки записа Мартин Иванов.

Националният отбор продължава подготовката си в Самоков.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани