11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияВтора победа за Рилски в Първата четворка при дамите (видео)

Втора победа за Рилски в Първата четворка при дамите (видео)

Самоковки наложиха волята си над Локомотив

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Рилски спортист постигна втора победа във втория етап на женския шампионат. В своята „Арена Самоков“ отборът на Маргарита Маринкова надигра Локомотив София с 87:42 в първия мач от 3 кръг в Първата четворка.

И ОЩЕ: Самоковки излязоха начело в класирането, като имат в актива си и едно поражение, докато столичанки са последни с баланс от 0-3.

НАЙ-ДОБРИ: Драгана Николич завърши с 23 точки за Рилски спортист. По 12 добавиха Виолета Григорова (8 борби, 6 асистенции), Таярияна Чембърс и Радина Илиева (6 асистенции).

Гергана Цекова единствена финишира с двуцифрен точков актив за Локомотив – 10 точки.

КЛЮЧЪТ: Домакините бяха по-точни в стрелбата от игра – 52% срещу 28% за Локомотив. Освен това, Рилецо направи и повече асистенции – 30 срещу 13 завършващи подавания за селекцията на Лилия Георгиева.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Двата тима ще се включват в турнира за Купата на България, който ще се проведе на 10 и 11 февруари в Арена Самоков“. Пълната програма можете да намерите тук

СТАТИСТИКА ОТ РИЛСКИ СПОРТИСТ – ЛОКОМОТИВ СОФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани