18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаБарса удари Макаби Тел Авив (видео)

Барса удари Макаби Тел Авив (видео)

Каталунците с 14-та победа в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Барселона триумфира за трети път в последните си пет мача в Евролигата. На свой терен каталунците отказаха Макаби Тел Авив с 83:78 в двубой от 22 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Селекцията на Шарунас Ясикевичус има в актива си 14 успеха и 8 поражения, докато израелският гранд е девети с баланс от 11-11.

НАЙ-ДОБРИ: Кори Хигинс отбеляза 15 точки за Барселона. Рокас Йокубайтис добави 14. Никола Миротич се отчете с 11 точки и 9 борби. Ян Весели вкара 10.

Джейлън Адамс бе най-добър за Макаби Тел Авив с 20 точки. Уейд Болдуин приключи с 15 и 6 асистенции. Джарел Мартин и Дарън Хилиард останаха с по 11 точки.

КЛЮЧЪТ: Селекцията от Тел Авив имаше аванс от 5 точки за 67:62 след 30 минути игра, но домакините не се предадоха. Барса направи серия от 19-7, за дa стигне до обрат за 76:74, като не спря дотук и чрез Кори Хигинс и Рокас Йокубайтис увеличи преднината си до 8 точки, което се оказа достатъчно.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 2 февруари Барселона ще приеме Байерн Мюнхен, докато Макаби Тел Авив ще излезе срещу Валенсия.

СТАТИСТИКА ОТ БАРСЕЛОНА – МАКАБИ ТЕЛ АВИВ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани