13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияВиктор Гергов: Зная какво трябва да подобрявам в играта си и ще...

Виктор Гергов: Зная какво трябва да подобрявам в играта си и ще го направя

Всички ще дадем най-доброто от себе си срещу Балкан, смята гардът на "армейците"

ЦСКА ще се изправи срещу Балкан в мач от 3 кръг в НБЛ. Срещата ще бъде на 22 октомври (събота) от 19.00 ч. в зала „ЦСКА“, в местността „Къро“ в София. Двубоят ще бъде предаван пряко в ефира на Max Sport 2.

Най-важното в предстоящия мач с Балкан е да играем максимално здраво и концентрирано. Сигурен съм, че всички от отбора ще дадем най-доброто от себе си и ще зарадваме феновете“, сподели преди двубоя юношата на ЦСКА Виктор Гергов.

За победата в Шумен и своя професионален дебют Гергов разказа:

Мачът в Шумен бе по-специален за мен, защото все пак ми беше първи в НБЛ. Имаше малко притеснение, но е нормално, когато ти пука, да се вълнуваш от предстоящия мач. Сигурен съм, че и след 500 мача на професионално ниво ще изпитвам същото преди всяка среща. Това е радостта от играта.“

Младият състезател работи всекидневно, за да покачи нивото си и да спечели доверието на треньора Росен Барчовски.

„Старах се да изпълня указанията на Росен Барчовски и щаба. Не съм много доволен, но важното е, че победихме. Зная какво трябва да подобрявам в играта си и ще го направя„, категоричен е гардът на „армейците“.

ПрезGoogle
ИзточникCSKA-basket.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани