10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаВезенков: Сценариите изобщо не ни интересуват

Везенков: Сценариите изобщо не ни интересуват

Единственото, което ни вълнува, е следващият мач, добави крилото на Олимпиакос

Днес от 21.00 ч. Александър Везенков и Олимпиакос ще се изправят срещу АСВЕЛ в мач от 32 кръг в Евролигата. До момента гръцкият гранд е с баланс от 17-9 и заема четвърто място в класирането.

Фактът, че имаме директни мачове, е положителен за нас. Трябва да се поучим от грешките си. Не се представихме добре в защита срещу Монако. Поради всички тези причини трябва да бъдем много фокусирани, тъй като следващият мач е много важен. АСВЕЛ е отбор, който е близък като стил на Монако. Трябва да сме сигурни, че ще контролираме ритъма„, сподели Александър Везенков преди срещата.

Сценариите изобщо не ни интересуват. Всеки, който казва, че не иска предимство, не говори реалистично. Въпреки това, тук винаги сме знаели, че най-важното е следващият мач. Трябва да победим и да не се тревожим за това, което правят другите отбори. Най-важното сме ние и тази година доказахме, че когато сме добре и гледаме собственото си представяне, тогава правим най-добрите си мачове„, добави 206-сантиметровото крило на Олимпиакос.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани