10.2 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияДаниел Клечков: Много е трудно да се играе баскетбол, когато ти вземат...

Даниел Клечков: Много е трудно да се играе баскетбол, когато ти вземат борбата

За пореден път слаба трета част, коментира наставникът на Черно море Тича

Статистиката показва, че са ни взели 18 борби в нападение, имат 14 точки от втори шанс и 17 от бърза атака. Там е най-голямата разлика. Ние като не можем да си вземем борбата ни липсват тези лесни точки на бърза атака. Отделно, когато ти вземат борбата и ти вкарат от втори шанс, е много трудно така да се играе баскетбол. Това продължава, това е всеки мач. Мисля, че това ни е най-слабото нещо – борбата под коша. Тези момчета трябва да осъзнаят, че просто трябва да започнат да се борят, а не да се надскачат, особено срещу по-опитни състезатели“, коментира играта на своя Черно море Тича треньорът Даниел Клечков след загубата от Спартак с 69:85.

За пореден път слаба трета част, не мога вече да си го обясня на какво се дължи. Не знам, ще мислим нещо да променяме. Да, тръгна добре третата част, но отново я губим с 12 точки. Във всички други периоди сме абсолютно равностойни на Спартак, който е доста по-опитен отбор от нас. Поздравявам Спартак Плевен, но поздравявам и нашия отбор. След слабия мач, който изиграхме в Шумен, особено четвъртата част, днес се вдигнахме, играхме мъжката, старахме се, знам, че всеки даде всичко от себе си, но има още какво да се желае“, добави наставникът на варненци.

Спартак издържа във Варна за 3 поред в НБЛ (видео)

Eто и какво бе мнението за двубоя на баскетболиста на Черно море Тича Лъчезар Тошков:

Борихме се, борихме се, но не можахме да го вземем мача. Не знам, забелязвам, че всеки път в третата част след полувремето… не влизаме подготвено, все едно е свършил мачът. Иначе се борихме мъжки, до края от 20 точки стана 9-11 точки, но за съжаление ни пребориха. Трябва да тренираме. Това е„, сподели гардът, който вкара 13 точки срещу Спартак.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани