20.8 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоБългарияАлександър Янев: Справихме се добре

Александър Янев: Справихме се добре

Ще се опитаме да приключим втория етап без загуба, сподели крилото на Рилски спортист

Готвихме се усилено, защото знаехме, че Черно море Тича особено като домакин играе много агресивно. Всеки един отбор, който идва във Варна, играе трудно. Бяхме се подготвили добре. Знаехме, че мачът може да бъде много тежък за нас и затова се опитахме първото полувреме да играем по-агресивно от тях. Мисля, че се получи. Второто полувреме целта ни беше да контролираме темпото и да не смъкват много разликата, защото знаем, че тук в края на всеки двубой публиката се вдига и много им помага. Затова се опитахме накрая да сме спокойни„, сподели баскетболистът на Рилски спортист Александър Янев след успеха над Черно море Тича с 97:75 в среща от 20 кръг в НБЛ.

„Да, има по-голяма мотивация, защото съм роден във Варна, оттук съм тръгнал. Но във всеки един мач всеки трябва да дава максимума от себе си. Днес се справихме добре и всички играчи, които се включиха от пейката, допринесоха за тази категорична победа“, добави крилото, който се разписа със 17 точки и 5 борби.

„Ще се опитаме да приключим втория етап без загуба. В следващия кръг сме в Ямбол. Там също трудно се играе. След това имаме мач срещу Спартак. Остават два кръга. Ще се подготвим добре, пък ще видим какво ще стане“, каза още Александър Янев.

ПрезGoogle
ИзточникМаx Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани