7.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАВашингтон удари Лейкърс след продължение (видео)

Вашингтон удари Лейкърс след продължение (видео)

Уизърс с най-дългата си успешна серия в НБА от години насам

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Вашингтон изглежда e под пара напоследък, а това бе доказано от петата му поредна победа в НБА. Уизърдс оцеляха срещу Лос Анджелис Лейкърс след 127:124 като гости след драма с продължение, като вече имат най-дългата си успешна серия в лигата от три години насам.

НАЙ-ДОБРИ: Брадли Бийл отбеляза 33 точки за Вашингтон, допълнени от 7 борби и 6 асистенции. Ръсел Уестбрук остана на крачка от трипъл-дабъл – 32, 14 борби и 9 асистенции. Руи Хачимура вкара 15 точки.

Леброн Джеймс бе най-резултатен за Лейкърс с 31 точки, 9 борби и 13 асистенции. Монтрезъл Херъл се включи от пейката с 26 и 9 борби. Кентавиус Колдуел-Поуп остана с 21 точки.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: 36.1 секунди преди края на продължението Кентавиус Колдуел-Поуп доближи Лейкърс до 124:125. В ответната атака Ръсел Уестбрук бе точен, а пропуски на Кайл Кузма и Леброн Джеймс пратиха радостта в лагера на гостите.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В следващия си мач Вашингтон ще излезе срещу Клипърс, а Лейкърс ще се изправят срещу Юта на 24 февруари.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ВАШИНГТОН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани