13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАВашингтон с най-добрия си старт в НБА в последните шест години (видео)

Вашингтон с най-добрия си старт в НБА в последните шест години (видео)

Уизърдс спряха негативна серия срещу Милуоки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Вашингтон прекъсна серия от осем поредни загуби от Милуоки в НБА. Това се случи, след като Уизърдс отказаха шампиона в лигата след 101:94 у дома, за да запишат седми успех от 10 мача през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Брадли Бийл завърши с 30 точки, 5 борби и 8 асистенции за Вашингтон. Кайл Кузма и Монтрезъл Херъл добавиха по 15, като първият грабна и 10 борби плюс 5 асистенции.

Янис Адетокунбо бе най-добър за Милуоки и оформи дабъл-дабъл – 29 точки, 18 борби и 5 асистенции. Грейсън Алън вкара 19. Жрю Холидей остана с 14 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Уизърдс, които достигнаха до най-добрия си старт в лигата от 2014/2015, овладяха инициативата през третия период, в който демонстрираха успеваемост в стрелбата от игра 56% и удържаха съперника до 33%. Преди последната четвърт домакините имаха аванс от 11 точки след 82:71 в двубой, в който имаше 7 равенства и 18 смени на водачеството.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 10 ноември Вашингтон ще излезе срещу Кливланд, а ден по-рано Милуоки ще играе срещу Филаделфия.

СТАТИСТИКА ОТ ВАШИНГТОН – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани