11.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияАлександър Янев: Отборът е готов за плейофите

Александър Янев: Отборът е готов за плейофите

Баскетболът в Шумен през годините се развива повече и повече, сподели крилото на Рилски спортист

„Да, играхме агресивно през второто полувреме. През първото малко го проспахме и играхме наравно с Шумен, но на почивката взехме нужните мерки и второто полувреме излязохме по-агресивни. Тази игра, която показахме второто полувреме, такава трябва да бъде и в плейофите. Мисля, че отборът е готов за плейофите, всеки знае колко са важни тези мачове и мисля, че всеки ще бъде концентриран и ще даде всичко от себе си за плейофите„, бе мнението на баскетболиста на Рилски спортист Александър Янев след победата в Шумен с 99:71 в мач от НБЛ. 

Виждам, че баскетболът в Шумен през годините се развива повече и повече. Имат много добра школа, надявам се да има повече деца от града, които да се записват да тренират и да направят една добра основа, защото школата е основата на всеки един клуб. Пък за мъжкия отбор всичко зависи от добри хора, добри спонсори, които желаят да помогнат на спорта в Шумен. Пожелавам им късмет, да направят по-добър отбор в следващите години, да намерят спонсори и да развиват този клуб все нагоре и нагоре„, каза още крилото, който реализира 15 точки в Шумен. 

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани