7.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: 76 точки са малко за нашия отбор

Васил Евтимов: 76 точки са малко за нашия отбор

Много съм доволен от защитата, заяви треньорът на Черноморец

Мисля, че проблемите в Берое повлияха на моите играчи – да ги мотивира малко повече. Когато един месец само тренираме и нямаме мачове, ритъмът ни се нарушава. По тази причина изглеждахме така в нападение. 76 реализирани точки за нашия отбор са малко. Ние сме може би на второ място с най-добро нападение в лигата, така че малко са. Нещата, които не ми харесаха – бъркахме системите, това ще го поправим за следващата седмица. Не съм доволен от нашето нападение, как си подаваме топката един на друг. Това трябва да го поправим с привличането на нови играчи. Трябва да намерим добрата химия между състезателите, да можем да се сработим и да си върнем ритъма на игра, който имахме преди месец. Очаквах да не играем красив баскетбол, защото преди пет дни имахме контрола срещу Черно море Тича и изглеждахме много лошо. Много съм доволен от защитата. Когато съперникът ни е вкарал 58 точки, значи ние сме си свършили работата“, заяви треньорът на Черноморец Васил Евтимов след успеха над Берое със 76:58.

Предстоят ни две тежки гостувания на Балкан и Рилски спортист. Казал съм, че във всеки мач ще играем здраво и ще се опитаме да излезем победа. Надявам се Отас Иекекполор да дебютира още следващия двубой. В този не игра, защото не са готови документите му“, обясни наставникът на бургазлии, които записаха пета победа в НБЛ през този сезон.

Черноморец не срещна трудности срещу оредял Берое (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани