10.5 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоНБАЛеброн Джеймс за края на кариерата си: Не ми остава още много...

Леброн Джеймс за края на кариерата си: Не ми остава още много (видео)

Няма да играя още 21 години, това е сигурно, казва още крилото на Лейкърс

Eдна от звездите в НБА Леброн Джеймс сподели колко още смята, че ще се състезава сред най-добрите. 4-кратният шампион в НБА говори за това след успеха над Бруклин със 116:104, за който допринесе с 40 точки.

Не много дълго… Няма да играя още 21 години, това е сигурно. Но няма да е много дълго. Не знам кога тази врата ще се затвори или кога ще се оттегля, нo не ми остава още много време“, обясни 39-годишният баскетболист.

Леброн Джеймс е част от НБА от 2003 г. насам. Освен за Лейкърс, той играе още за Кливланд и Маями. Носител на 4 приза за MVP на сезона в лигата, като има и 4 награди за Най-полезен играч на финалите. Участва в Мача на звездите в НБА 20 пъти, като става и 3 пъти МVP в него.

През този сезон с Лейкърс печели първото издание на турнира „НБА Къп“, като прибра и наградата за Най-полезен играч. През 2023/2024 Леброн Джеймс записва средно по 25.4 точки, 7.3 борби и 8.1 асистенции в общо 65 мача на „езерняците“ в най-силното първенство в света.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани