20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЧерноморец не срещна трудности срещу оредял Берое (видео)

Черноморец не срещна трудности срещу оредял Берое (видео)

Пети триумф за бургазлии в НБЛ

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Черноморец триумфира за трети пореден път в НБЛ. В своята зала „Бойчо Брънзов“ тимът на Васил Евтимов надигра оределия състав на Берое със 76:58 у дома в двубой от 6 кръг в мъжкия ни елит. Бургазлии имат баланс от 5-1 и са трети, докато старозагорци са с 3 победи и 3 загуби и са пети.

НАЙ-ДОБРИ: Кортни Белджър отбеляза 16 точки плюс 6 асистенции за Черноморец. Тони Троха добави 14, 16 борби и 6 асистенции. Уендъл Люис се отчете с 13 точки и 7 борби. Георги Боянов финишира с 10 точки.

За Берое днес играха Обина Олека, Антон Кук, Дамян Минков и Дейзън Инграм. В тяхно отсъствие Александър Янев бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 19 точки и 18 борби. Седариан Рейнс достигна до двойните показатели – 14 и 10 борби. Марин Маринов остана с 10 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Бургазлии нанесоха своя удар в третата четвърт, в която отбелязаха 23 точки, лимитирайки съперника си до 9. За това се погрижиха Кортни Белджър, Георги Боянов, Ивайло Тонев и Тони Троха, които изведоха домакините до аванс от 22 точки и до финалната сирена те не изпуснаха лидерството.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 13 декември Черноморец ще гостува на Балкан, а два дни по-рано Берое ще приеме Шумен.

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНОМОРЕЦ – БЕРОЕ

Вижте пълен запис на двубоя: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани