18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Турнирът в Ботевград беше полезен

Васил Евтимов: Турнирът в Ботевград беше полезен

Смятам, че този сезон първенството ще бъде интересно, добави наставникът на Черноморец

Треньорът на Черноморец Васил Евтимов очаква интересно първенство през новия сезон. Това сподели самият той след края на турнира в Ботевград, където бургазлии финишираха четвърти.

Балкан финишира трети на турнира „Георги Христов“

Турнирът в Ботевград беше полезен, но може би вторият мач ни изигра лоша шега, защото в първата среща един от моите играчи се контузи. Все още моята ротация е твърде къса, ние сме на 10 дни тренировки. Видяхте, че в последната част на мача за третото място играхме ходом марш баскетбол, но съм доволен. Първият мач го загубихме с една точка в последната секунда, можехме да победим Спартак и да играем финал, но няма значение. Не успяхме да спечелим, но има и положителни неща, които видях в отбора„, заяви Васил Евтимов. 

Кош на Николай Стоянов прати Спартак на финал на турнира в Ботевград

Трябва ни време и да се обиграем, така че идва още едно ново попълнение в лицето на Кинг Революшън. На този етап разполагам с двама високи състезатели. Той е играч с опит и ще ни помогне много. Надявам се Джъстин Уотс да си оправи крака до следващата седмица и за първия мач от новия сезон да сме готови срещу Шумен“, добави бившият национал. 

Смятам, че този сезон първенството ще бъде интересно, така че просто трябва да работим и да опознаваме другите отбори. Някои от тях са с нови играчи, както и с нови чужденци. Надявам се всичко да мине както трябва по време на сезона“, завърши Васил Евтимов. 

ПрезGoogle
ИзточникBotevgrad.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани