14.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Най-важното е да намеря химията в отбора

Васил Евтимов: Най-важното е да намеря химията в отбора

Може би това ни е най-хубавият мач във Варна, откакто аз съм треньор, заяви наставникът на Черноморец

Може би това ни е най-хубавият мач във Варна, откакто аз съм треньор в отбора. Винаги е било много трудно да се играе тук, но виждате ние още не сме в оптималната форма, не мога да кажа, че играчите са в топ форма и този мач го използваме като за тренировка, за да можем да се подготвим за двубоите със Спартак Плевен и Рилски спортист в следващите девет дни. Да, това ни е четвъртата поредна победа. Нашата най-сладка победа беше преди четири дни срещу Балкан. Вие видяхте какво сърце извадиха моите играчи, макар че ги победихме само с пет човека, да кажем“, заяви треньорът на Черноморец Васил Евтимов след успеха над Черно море Тича с 108:83 в мач от НБЛ.

„Сезонът е много дълъг, не искам да си мисля, че сме фаворити или каквито и да било. Ние играем мач за мач, най-важното е да намеря химията в отбора. Уендъл Люис не е играл от 1 месец, имаме нов играч – Антъни Дженуари. Той ще може да играе в понеделник почти на 99%. Очакваме разрешението му да пристигне и не мога да го адаптирам към отбора. Нашият американски гард Кортни Белджър не е тук, вече четвърти мач поред ни липсва, но за сметка на това Евгени Хаджирусев и Ивайло Тонев днес се справиха чудесно. Трупат опит. Като млади български играчи аз много се радвам, че в момента, в който имам нужда от тях, отговарят, че са готови. И за мен това е много важно“, добави наставникът на бургазлии, които записаха 11-та победа в шампионата.

Черноморец без грешка срещу Черно море Тича през сезона в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани