14.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Един от най-добрите ни мачове през годината

Васил Евтимов: Един от най-добрите ни мачове през годината

Няма треньор, който не би се радвал на близо 50% стрелба за три точки, заяви наставникът на Черноморец

Няма треньор, който не би се радвал на близо 50% стрелба за три точки. Преди мачовете със Спартак и Берое им бях казал да вярват в себе си и в един от двата мача ще изригнат, те го направиха и в двата мача. Един от най-добрите ни мачове през годината, както виждате и без американците се справяме чудесно. Само искам да поздравя моите момчета, защото бях уникални и в защита, стараха се, слушаха ме, изпълняваха, абсолютно всичко от до, абсолютно всички“, заяви треньорът на Черноморец Васил Евтимов след победата над старозагорци с 89:78.

Момчетата са наясно, че сме в трудна ситуация и винаги се опитвам да им създам настроение и на тренировките. В момента това е най-важното нещо в нашия отбор, когато имаме настроение, ще побеждаваме. Когато печелим борбата, шансовете за победа в мача винаги са по-големи. Не искаме да правим сметки до края на сезона, има още мачове“, допълва наставникът на „акулите“, които са четвърти в НБЛ с баланс от 15-9.

17 тройки стигнаха на Черноморец срещу Берое (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани