Георги Боянов: Черноморец има сили да играе финал

Трябва да държим на нашите принципи, смята капитанът на бургазлии

454

Някои от момчетата може би малко се стъписаха. Все пак това е отборен спорт. Един човек, когато има някакъв проблем, това рефлектира на отбора. Рилски играха добре. В началото на четвъртата част беше трудно да се върнем, след като поведоха с 8 точки за две минути. Не може всеки път да се връщаш така„, сподели баскетболистът на Черноморец Георги Боянов след поражението от Рилски спортист със 75:82 в мач от полуфиналите в НБЛ.

„Не искам да обвинявам никого, понякога се случва – борби да падат в ръцете на противника. Днес се случи по този начин. В доста от ситуациите те се бориха, но не мисля, че се бориха чак така, че да има такава разлика в борбите. Не мисля, че имаха ден да им пада топката в ръцете“, добави капитанът на бургазлии, които се прибират у дома след 1-1 в първите две срещи в Самоков.

„Трябва да държим на нашите принципи и игра в следващите два мача. Да, свикнали сме в зала „Бойчо Брънзов“ да играем, там реално сме един от най-добрите отбори като домакини. Нова зала, ще се справим в ситуацията„, каза още крилото, който се отчете с 30 точки и 7 борби за своя Черноморец.

Разбира се, че Черноморец има сили да играе финал. Серията тепърва започва, 1-1 е. Нас това ни устройва. Важен е следващият мач. В него ние ще излезем на живот и смърт„, допълни Георги Боянов.

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКMax Sport
Предишна статияВасил Евтимов: В четвъртък ще стане много интересно
Следваща статияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Йордан Минчев
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."