17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаВаленсия с перфектен старт на сезона в Евролигата след 2-0 (видео)

Валенсия с перфектен старт на сезона в Евролигата след 2-0 (видео)

"Оранжевите" излъгаха Фенербахче

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Валенсия се присъедини към отборите, които могат да се похвалят с баланс от 2-0 от началото на сезона в Евролигата. На свой терен момчетата на Алекс Мумбру отказаха Фенербахче със 77:74 в мач от 2 кръг.

НАЙ-ДОБРИ: Брандън Дейвис завърши с 18 точки за Валенсия. Крис Джоунс се разписа с 11 и 7 асистенции. Деймиън Инглиш вкара 10 точки в добавка към 5 борби.

Тайлър Дорси бе най-резултатен за Фенербахче със 17 точки. Скоти Уилбекин финишира с 14. Найджъл Хейс-Дейвис остана с 11 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Въпреки че допуснаха пасив от 13 точки в края на първата четвърт, гостите се бориха до самия край на двубоя. 2 минути преди финалната сирена „фенерите“ обърнаха нещата в своя полза за 71:70 след тройка на Тайлър Дорси. От другата страна обаче Брандън Дейвис, Крис Джоунс и Семи Оджелей бяха точни, а успехът отиде в актива на испанския тим, оформил крайното 77:74.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 18 октомври Валенсия ще бъде домакин на Макаби Тел Авив, докато ден по-рано (б.а. – на 17 октомври) Фенербахче ще се изправи у дома срещу Панатинайкос.

СТАТИСТИКА ОТ ВАЛЕНСИЯ – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани