11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАБруклин се сгромоляса на старта на сезона в НБА (видео)

Бруклин се сгромоляса на старта на сезона в НБА (видео)

"Мрежите" паднаха от Ню Орлиънс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бруклин даде старт на 2022/2023 в НБА с грешна стъпка. Пред своята публика „мрежите“ паднаха от Ню Орлиънс със 108:130.

НАЙ-ДОБРИ: Кевин Дюрант се разписа с 32 точки за Бруклин, но усилията му не бяха достатъчни. Пати Милс се включи от пейката с 16. Кайри Ървинг остана с 15 точки и 5 асистенции. Отново по екип след година на паркета се появи Бен Симънс. 

Брандън Инграм бе най-добър за Ню Орлиънс с 28 точки, 7 борби и 5 асистенции. Зайън Уилямсън се завърна в игра, след като пропусна миналия сезон в НБА, с 25 и 9 борби. Си Джей Маккалъм финишира с 21 точки и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Пеликанс започнаха силно третата част, в която Брандън Инграм се разписа с 12 точки, а Зайън Уилямсън се отчете с 11, като бе 5/6 при стрелбата си. Това изведе Ню Орлиънс до преднина от 26 точки, с която до края Нетс така и не намериха начин да се справят.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 22 октомври Бруклин ще опита да се поправи срещу Торонто, а в същия ден Ню Орлиънс ще спори с Шарлът.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – НЮ ОРЛИЪНС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани